TANFOGLIO ITALY

STOCK III XTREME
Për më shumë informata na vizitoni në pikat e shitjes në Prizren (rr. De Rada p.n ), dhe në Suharekë (rr. Kadri Kokollari ), ose na kontaktoni në numrat e telefonit:
+383-48-769-163 (WhatsApp-Viber)
+383-43-555-503 (WhatsApp-Viber)
Ju mirëpresim.
Me Respekt!
LENTI & ARMKOS GROUP SH.P.K

1 Comment

  • Mr WordPress
    Posted 18/06/2010 20:51

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a comment