.

ALPHA

AREX D.0.0 - SLLOVENI

Mekanizmi i këmbëzës është i rregulluar mirë nga fabrika për çdo pistoletë për të ofruar një tërheqje të qetë me veprim të dyfishtë dhe një rivendosje të shkurtër të këmbëzës në një këmbëzë të klasës konkurruese jashtë kutisë. Korniza e plotë e çelikut përfshin leva sigurie manuale me përmasa të mëdha, dydeksore, një pus të ndezur, kontroll agresiv përpara dorezës, lëshim të zgjatur të magazinës, pamje me fibra optike përpara dhe një pamje të zezë plotësisht të rregullueshme të pasme (erëza/lartësia).

Specifikacionet