.

CARBON

Steyr – Austria

STEYR CARBON i ri kombinon saktësinë e shkëlqyer të një pushke STEYR me një stok të ri shtesë të lehtë dhe të fortë fibër karboni. Dizenjuar nga FBT, stoku i ri jo vetëm që magjeps me peshën e tij të lehtë dhe qëndrueshmërinë e lartë, por është gjithashtu një stok fibër karboni “i qetë” me të njëjtat karakteristika akustike si një stok druri.

Specifikacionet