.

CL II

Steyr – Austria

Besueshmëria e lartë, jeta e gjatë e shërbimit, saktësia maksimale dhe komoditeti i përdorimit, janë vetëm disa nga karakteristikat e STEYR MANNLICHER CL II.
Në kombinim me S.B.S. (Sistemi Safe Bolt) siguria me faza 2+1 siguron standardet më të larta të sigurisë për pushkët e gjuetisë.
Ashtu si në modelet e vjetra Classic, STEYR MANNLICHER CL II i ri ofron shumë versione të ndryshme të cilat lejojnë që gjuajtësi të gjejë pushkën e tij individuale.
Ai është i disponueshëm si një Halfstock, një Mal i shkurtër, një version Semi Weight ose gjithashtu në Stainless.

Specifikacionet