.

COMBAT F

Tanfoglio - ItalI

Modeli Combat është një pistoletë gjysmë automatike me veprim të dyfishtë e bërë tërësisht me forcë të lartë, është modeli bazë i të gjitha pistoletave Tanfoglio; të gjitha pistoletat Tanfoglio rrjedhin nga ky model dhe evolucioni i tij. Modeli kompakt është versioni me madhësi kompakte Combat.

Specifikacionet