.

DOMINA XTREME

Tanfoglio - ItalI

Është versioni XTREME i modelit Domina, i rinovuar në pamje, i njëjti shpirt fitues dhe i fortë, i cili është në origjinën e Xtreme: një pistoletë kampione.

Specifikacionet