.

FORCE PLUS

Tanfoglio - ItalI

Pistoleta mbrojtëse me performancë të lartë: saktësia dhe shpejtësia tipike për pistoletat sportive plotësojnë kërkesat e butësisë dhe ergonomisë të kërkuara nga porti i vazhdueshëm.

Specifikacionet