.

FORCE POLICE F

Tanfoglio - ItalI

Ky model pistolete është zgjedhur nga shumë përdorues profesionistë dhe policë në mbarë botën: është i besueshëm, i lehtë, ergonomik dhe i fortë.

Specifikacionet