.

HORIZON BLACK

Franchi – Itali

Me linja thelbësore, por të pagabueshme, Horizon Black Synt është i parëlinduri në familjen Franchi të pushkëve të gjuetisë të përsëritura, me karikator të lëvizshëm me 3 ose 4 raunde dhe bulon me fyell.

Specifikacionet