.

SM12

Steyr – Austria

STEYR MANNLICHER SM 12 me sistemin e tij të mbështjelljes me dorë (H.C.S.) ergonomik dhe i lehtë për t’u përdorur, vendos standarde të reja të përshtatshme për të gjitha situatat e gjuetisë dhe sportit. Jo vetëm dizajni i ri i stokut me një pjesë elegante me damë dhe faqe bavareze me flakë të dyfishtë, e cila normalisht mund të gjendet vetëm në pushkë jashtëzakonisht të shtrenjta të bëra me porosi, por edhe strehimi i ri i dizajnuar në linjë të hollë e bëjnë atë një nga pushkët më elegante të prodhuara ndonjëherë nga STEYR ARMËT. O.B.P. (profili i optimizuar i tytës) me gjatësi të përputhshme të tytës dhe karakteristika të përmirësuara të lundrimit të tytës garanton performancë të mirë të qitjes dhe përzihet në mënyrë harmonike në stok dhe sistem.

Specifikacionet