.

STOCK I

Tanfoglio - ItalI

Modeli bazë i serisë Stock: i lejon fillestarit t’i qaset me lehtësi gjuajtjes sportive dhe gjuajtësit më me përvojë të konkurrojë me një humor të ri dhe me peshë të reduktuar.

Specifikacionet