.

STOCK II OPTIC

Tanfoglio - ItalI

Versioni i modelit historik dhe të suksesshëm STOCK II i krijuar posaçërisht për I.P.S.C. Konkurset e Divizionit të Optikës së Prodhimit, lejon përdorimin e llojeve të ndryshme të fushës, falë një sistemi përshtatës fleksibël

Specifikacionet