.

STOCK II XTREME

Tanfoglio - ItalI

Është versioni Xtreme i modelit Stock II, i rinovuar në pamje, i njëjti shpirt fitues dhe i fortë, që është origjina e Xtreme: një pistoletë kampione

Specifikacionet