.

WITNESS 1911 CARRY

Tanfoglio - ItalI

Renderimi i Tanfoglio i klasikut 1911, i disponueshëm në kalibra .45ACP dhe 9 dhe në modelin CARRY, me fuçi dhe rrëshqitje më të shkurtër.

Specifikacionet