.

ZERO 1 CP

AREX D.0.0 - SLLOVENI

Pistoleta AREX ZERO 1 nuk pretendon të jetë një zbulim revolucionar, por do të zbuloni se përfaqëson një hap përfundimtar evolucionar në dizajnimin dhe prodhimin modern të armëve dore. Ne kemi arritur përmirësime në lidhje me disa prej modeleve më të njohura, duke eliminuar dobësitë e tyre dhe duke rritur avantazhet e tyre duke aplikuar ekspertizën tonë dhe proceset më të fundit të kamerës/kamerës. Rezultati është një pistoletë mbrojtëse më e mirë në klasë që krenohet me besueshmëri dhe saktësi ekstreme së bashku me një çmim konkurrues.

Specifikacionet