.

ZERO 1 TC

AREX D.0.0 - SLLOVENI

PISTOLETA AREX ZERO 1 TC (KOMPAKT TAKTIK) përputhet me standardet strikte ushtarake për besueshmërinë dhe ka kaluar teste ekstreme të temperaturës, mjedisit armiqësor dhe rënies. Garanci e kufizuar gjatë gjithë jetës për blerësin origjinal me pakicë (tregtar/civil), një vit për klientët e zbatimit të ligjit dhe ushtarakët. anijet me (2) magazina me 17 raunde, (4) pllaka për montimin e optikës, këllëf polimer i fortë, dry kabllor, manual përdorimi.

Specifikacionet