.

Rreth nesh

Historiku i kompanisë

KOMPANIA
Lenti&Armkos Group SH.P.K.

Kompania LENTI & ARMKOS GROUP sh.p.k është themeluar në vitin 2009 në Prizren. Aktivitetet e saj janë të specializuara në shitjen e produkteve të veçanta, arsimimin – trajnimin, argëtimin, rekreacionin dhe funksionimin e tyre. Te ne kombinohet fuqia dhe kualiteti i produkteve të cilat plotësojnë nevojat e konsumatorëve në segmente të ndryshme të tregut.

Posedojmë një zinxhir të dyqaneve më të mëdha të armëve të zjarrit në Kosovë dhe janë të projektuara poligonet më të sigurta dhe më të avancuara të qitjes në ambiente të mbyllura dhe objekte stërvitore te jashtme.

Lenti & Armkos

Përparësitë e Kompanisë

Shërbime të cilësisë së lartë

Stafë profesional dhe të certifikuar nga të gjitha fushat e sigurisë

Produkte të garantuara, të testuara dhe të cilësisë së lartë,

Menaxherë sipas metodave bashkohore të menaxhimit të kompanisë

Ju mirëpresim në poligonin civil të qitjes ( i jashtëm )
Landovic – Prizren
Rreth nesh

Lenti & Armkos Group

LENTI & ARMKOS GROUP sh.p.k është destinacion që plotëson nevojat e çdo gjuajtësi me një ekip profesional të certifikuar. Poligonet kanë sisteme moderne të kondicionimit dhe filtrimit për të garantuar nivelin më të lartë të sigurisë dhe komoditetit, ka një katalog – informacion të gjerë trajnimi të ofruar në dhomat e trajnimit të objektit, të dizajnuara për të akomoduar një shumëllojshmëri të gjerë te informacionit rreth gjuajtjes, dhe kandidatët mësohen nga instruktorë të trajnuar dhe të certifikuar vetëm që ata të bëhen pronarë sa më të mirë të armëve të zjarrit. Super-dyqanet tona paraqesin departamente të dizajnuara bukur me pakicë për çdo lloj gjuajtësi, përveç grupit të gjerë të armëve të zjarrit, municioneve dhe çdo aksesori të imagjinueshëm.

LENTI & ARMKOS GROUP sh.p.k ka punuar me shumë nga prodhuesit më të njohur të industrisë prodhuese te armëve dhe municionit për të ofruar prezantimin më të mirë të produkteve tona. LENTI & ARMKOS GROUP sh.p.k ofron me krenari garanci për të gjitha armët e reja dhe të certifikuara të zjarrit që blihen në dyqanet tona.

Misioni i LENTI & ARMKOS GROUP sh.p.k. është të krijojë një komunitet më të sigurt duke fuqizuar klientët tanë përmes sigurisë, edukimit dhe trajnimit profesional, si dhe duke i pajisur njerëzit me mjetet dhe burimet që u nevojiten për të shkëlqyer në çdo disiplinë të qitjes: për rekreacion, për konkurrencë dhe për mbrojtje personale. Gjithçka që bëjmë këtu ka për qëllim të ndihmojë pronarët e armëve të jenë më të sigurt dhe më të përgjegjshëm sa herë që mbajnë ose përdorin armën e tyre.

LENTI & ARMKOS GROUP sh.p.k ofron:

  • SIGURI – Siguria e armëve të zjarrit dhe siguria e stafit tonë, klientëve dhe të gjithë qytetarëve që i binden ligjit është prioriteti ynë i parë, çdo ditë.
  • INTEGRITETI – Ne i qasemi çdo aspekti të biznesit tonë dhe praktikave të tij me standardet më të larta etike, të fokusuar përfundimisht në ofrimin e përvojës më të mirë të mundshme ndaj klientit.
  • CERTIFIKIM – Certifikatë për çdo kandidat që kalon këto teste teorike dhe praktike. Menaxhim i fokusuar në nivelin ekzekutiv dhe një bazë e punonjëseve mirë të aftësuar dhe trajnuar, janë në zemër të asaj që e shtyjnë nevojën për cilësi në kompani.

Aftësia e LENTI & ARMKOS GROUP sh.p.k për t’u përshtatur në ndryshime, për të adoptuar praktika të reja dhe për të frymëzuar një kulturë të standardizimit, stimulon efikasitetin e përgjithshëm të iniciativave të cilësisë.