• shape

  Armë dhe
  pjesë të armëve

 • shape

  Lloje të
  ndryshme të armëve

 • shape

  Poligone
  civile të qitjes

historiku i kompanisë

lenti & armkos

Kompania LENTI & ARMKOS GROUP sh.p.k është themeluar në vitin 2009 në Prizren. Aktivitetet e saj janë të specializuara në shitjen e produkteve të veçanta, arsimimin – trajnimin, argëtimin, rekreacionin dhe funksionimin e tyre. Te ne kombinohet fuqia dhe kualiteti i produkteve të cilat plotësojnë nevojat e konsumatorëve në segmente të ndryshme të tregut. Posedojmë një zinxhir të dyqaneve më të mëdha të armëve të zjarrit në Kosovë dhe janë të projektuara poligonet më të sigurta dhe më të avancuara të qitjes në ambiente të mbyllura dhe objekte stërvitore te jashtme.

lenti & armkos

llojet e armëve

Të disponueshme në madhësi të ndryshme dhe specifika të ndryshme

Dizajne të jashtëzakonshëm, materiale cilësore dhe inovative

Shitja e armëve bëhet vetëm për pjesën zyrtare, shitja nuk bëhet për persona privat.

QENDëR TRAJNIMI

ANëTARESOHU Në POLIGONIN TONë!

Dyqanet tona

produktet e reja

AREX D.0.0 - SLLOVENI

TANFOGLIO - ITALI

BERETTA

KATALLOG SPECIAL

galeria